Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu candidat pnlPensionarea magistratului Valeriu Mihai Terceanu, cel care judecă dosarul Colectiv, pune în pericol continuarea procesului, care ar putea fi reluat de la zero. Situația a fost criticată de președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

 

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat, marți, cererea pensionare a magistratului Valeriu Mihai Terceanu. La acest moment există riscul ca toate actele efectuate de judecător în cazul Colectiv vor fi anulate, iar procesul, aflat de mai bine de doi ani la Tribunalul București, să fie reluat de la zero, cu un alt magistrat.

"Trăim într-o țară în care toți au drepturi și nimeni nu își asumă responsabilități. Sunt revoltat de posibilitatea reluării de la zero a procesului Colectiv ca urmare a pensionării judecătorului de caz. Este inuman să îi supui pe supraviețuitori și familiile celor decedați la tortura reluării probelor și la amânarea la nesfârșit a găsirii vinovaților. Nu putem să trecem peste o asemenea tragedie dacă nu ajungem la adevăr", a declarat președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Incendiul de la clubul Colectiv, izbucnit pe 30 octombrie 2015, s-a soldat cu 65 de morți și sute de răniți, unii dintre ei grav, cărora tragedia le-a marcat întreg viitorul.

În dosarul "Colectiv” s-au constituit părţi civile 139 de persoane, 11 spitale şi cinci instituţii.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top