Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iohannis dragnea tariceanu consultariLiderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Liviu Dragnea a spus că ”nişte colegi” au lucrat la acest document, că ştia despre acest lucru şi că documentul este gata, dar că încă nu s-a luat o decizie, urmând să aibă o discuţie în acest sens şi cu reprezentanţii ALDE, informează News.ro.

”Sunt multe acţiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt acţiuni care au adus deservicii României”, a afirmat liderul PSD, citat de Digi 24.

Anunţul preşedintelui PSD i-a făcut pe mulţi analişti politici să vorbească despre o răzbunare din tabăra social-democraţilor, venită după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a depus nu cu mult timp în urmă o plângere penală care o viza în special pe Viorica Dăncilă.

Back To Top