Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozinu liga alesilor localiAceastă etapă anunțată de conducerea PMP Prahova a încheiat formarea organizației județene. Din conducerea Ligii Aleșilor Locali fac parte un consilier județean și aleși din Blejoi și Boldești-Scăeni.

La sfârșitul săptămânii trecute, PMP Prahova a constituit Liga Aleșilor Locali de la nivelul organizației județene, avându-i în structura de conducere, ca urmare a alegerilor, pe Nicolae Măruntu (consilier județean), Neculai Mașcanu (consilier local la Blejoi) și Rodica Cioc (consilier local la Boldești-Scăeni).

„Încheiem, prin constituirea Ligii Aleșilor Locali, procesul de formare a PMP Prahova. Avem, de astăzi, toate structurile statutare constituite. Suntem, ca să zic așa, în formațiune completă de luptă. Liga Aleșilor Locali este structura de rezistență a organizației județene. La nivel teritorial, un partid serios nu poate funcționa bine fără aleșii locali. Fără consilieri și fără primari. Voi, aleșii locali, sunteți politicienii cei mai apropiați de oameni, sunteți cei care cunosc cel mai bine problemele și dorințele prahovenilor din orașe și sate. Succesul nostru în alegeri depinde de modul în care aleșii noștri locali rezolvă problemele oamenilor din localitățile lor, de modul în care îi ascultă pe oameni. Acesta este un adevăr pe care conducerea națională îl înțelege foarte bine, mai ales din experiența politică a președintelui Băsescu”, a spus, în mesajul adresat participanților, președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ PMP Prahova - Oficial

Back To Top