Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

liviu popSenatorul PSD Liviu Pop a comentat pe marginea scrisorii trimise de premierul Viorica Dăncilă către Comisia Europeană, referitor la evenimentele din 10 august (VEZI DETALII). Acesta a spus că nu are nicio îndoială că documentul ar conține și "elemente neadevărate".

Liviu Pop a declarat, pentru Mediafax, că premierul i-a informat pe partenerii strategici ai României despre ceea ce s-a întâmplat în România între 10 şi 11 august. "Bănuiesc că scrisoarea conţine informaţii plecând de la tot ceea ce a aflat doamna prim-ministru, inclusiv de la informarea pe care a cerut-o Jandarmeriei Române despre ceea ce s-a întâmplat în data de 10 august. Nu am niciun fel de îndoială şi nu mă îndoiesc că ar fi elemente neadevărate în această scrisoare”, a afirmat senatorul PSD, Liviu Pop, potrivit Mediafax.

Acesta spune că în scrisoare nu se regăsesc minciuni, cum a acuzat Opoziția, ci ar putea exista informații neadevărate despre ce s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute.

„Nu ştiu care va fi reacţia (Comisiei Europene - n.r.), dar ştiu un singur lucru, că dacă vor avea informaţii corecte, vor avea reacţii normale”, a mai declarat Liviu Pop.

 

Back To Top