Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

fara penali in functii publice 1 milionUSR a reușit să strângă un milion de semnături pentru inițiativa cetățenească "Fără penali în funcții publice".

Prahova se află printre județele fruntașe, cu 36.233 de semnături, potrivit portalului dedicat campaniei, din cele 1.022.379 strânse la nivel național. "Un milion de români de români au semnat inițiativa «Fără penali în funcții publice». 36.000 sunt prahoveni", a anunțat deputatul de Prahova Dan Rădulescu, marți seară.

Campania continuă  până la finalul lunii august.

"Fără penali în funcții publice" are la bază o inițiativă cetățenească prin care se dorește interzicerea cetățenilor condamnați definitiv să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat. "Cei mai importanți oameni politici din instituțiile care conduc în prezent România sunt puși sub învinuiri de fapte de corupție, de aceea considerăm că este necesară o curățenie în politica românească. Corupția stă la baza problemelor pe care România le are în cele mai importante domenii: sănătate, educație și dezvoltarea infrastructurii. Țara noastră are cel mai slab sistem de sănătate din Uniunea Europeană. Lipsa medicilor și a medicamentelor, corupția managementului și infrastructura șubredă, plasează România pe primul loc în UE la mortalitatea în spitale. Nici în privința educației nu stăm mai bine, peste 40% dintre elevii români de gimnaziu sunt analfabeți funcționali, ceea ce ne duce tot pe primul loc în UE. România conduce și clasamentul țărilor cu cei mai puțini kilometri de autostradă construiți. Din cauza corupției, 2 din 5 români trăiesc în sărăcie sau la un pas să ajungă în această situație, județele cele mai mai sărace din țară sunt și cele conduse de baronii locali ai PSD: Teleorman, Buzău, Vaslui. Fără penali în funcții publice ar însemna că cei care au condus România în ultimii 29 de ani să se apropie mai greu de funcțiile publice. Realitatea din România anului 2018 înseamnă toate cele de mai sus. Numai societatea civilă poate determina o schimbare. Nu este de ajuns să-i schimbăm pe cei de la putere, trebuie schimbat modul în care acționează poporul român. Urgența situației vine din necesitatea schimbării modului de a face politică cu unul moral și îndreptat către realitatea pe care o vedem zilnic în jurul nostru. Propunerea de schimbare a Constituției este una care are la bază inițiativa cetățenească mult strigată de românii care au ieșit în stradă în 2017 și 2018", explică inițiatorii demersului.

Back To Top