Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

liviu dragnea3Președintele PSD Liviu Dragnea a avut, marți seară, prima apariție publică după protestele violente din 10 august, care s-au lăsat cu acuzații grave împotriva jandarmilor, după modul în care au acționat aceștia. Liderul social-democrat vorbește, însă, referitor la evenimentele de acum aproape două săptămâni, acuzând o tentativă de "lovitură de stat" și susține că anul trecut a fost "ținta unei tentative de asasinat".

Privind cauza tensiunilor din acest moment, Dragnea susține că, "în interior: un grup de companii mari care au vrut să aibă activități în România, dar să nu plătească la buget. Este așa zisa externalizare a profitului. Este vorba de unele multinaționale, unele bănci".

"O altă componentă este componenta politică. Klaus Iohannis, biciclistul nr. 1 al României. Vine anul 2019. Anul trecut zicea că programul de guvernare e o minciună, nu o să avem bani de pensii, de salarii. S-au mărit pensiile, salariile. Ce va spune? El și cei din jurul lui, brațele armate, ce zic: eu ce zic în 2019? Am pus presiune pe judecători, pe CCR, pe CSM", a declarat Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSd susține că a fost inclusiv ținta unei tentative de asasinat. "Am avut informații, amenințarea cu moartea. Am avut o tentativă (de asasinare-n.r) anul trecut. Au venit 4 străini au stat la Athenee Palace, au stat 3 săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial paralel.  Știu că s-a cercetat, mai departe nu stiu. I-a plătit un om foarte celebru în lume. Soroș? Eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta", a spus Dragnea.

Referitor la ce s-a întâmplat pe 10 august, președintele PSD susține că am vorbit doar cu premierul, nu și cu ministrul de Interne: "Nu am vrut să interferez, nici n-am sunat, nici nu m-a sunat." La proteste, acesta s-a referit ca la o "lovitură de stat eșuată": "Asta se voia, asta se vorbea pe rețelele de socializare. Și s-a văzut. Ceea ce a făcut Iohannis cu acel mesaj, postare pe facebook, iresponsabilă, să descurajezi jandarmii care au acționat conform legii, și tu să inciți în continuare la violențe, în minutele în care acea fată jandarm era aproape linșată de acele brute, de acele animale. Tot ce au început Orban și alții de la PNL și USR, să se ancheteze jandarmii, n-au zis nimic că au încercat să incendieze. Erau organizați. A fost organizare paramiliară. Asta am văzut: o tentativă de lovitură de stat".

Liviu Dragnea a spus că Viroica Dăncilă nu va pleca din funcția de premier, care trebuie să rămână la conducerea Guvernului "până în 2020 cel puțin", pentru că "este un premier foarte bun". "Acest Guvern nu va pleca că vrea Iohannis", a mai spus liderul PSD, menționând că la nivelul Cex se impun discuții despre activitatea unor miniștri. "La Cex nu știu dacă se va decide o remaniere, dar discuții despre activitatea unor miniștri trebuie să fie. Sunt nemulțumit de unii miniștri. Dna prim-ministru va avea inițiativa, dacă se pune problema (de remaniere - n.r.)", a adăugat președintele PSD.

Back To Top