Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

laura moagher in parlamentDeputatul PSD de Prahova a punctat încărcătura emoțională deosebită pe care celebrarea Zilei Limbii Române o are, an de an, dar mai ales în 2018, la 100 de la Marea Unire, arătând că "limba română a reprezentat unul dintre pilonii care au stat la baza înfăptuii acesteia".

 

Și astăzi, "limba română a rămas una dintre coordonatele majore ale dezvoltării civilizaţiei poporului nostru, fiind liantul cultural şi spiritual al unităţii noastre ca naţiune şi ca popor, indiferent dacă ne aflam în ţară sau în afara graniţelor. Cultivarea limbii române reprezintă o componentă majoră a unităţii noastre naţionale, fiind determinantă pentru perpetuarea tradiţiilor naţiunii noastre şi a valorilor noastre culturale şi spirituale", a transmis parlamentarul de Prahova.

Ziua Limbii Române este marcată anual, la 31 august, la aceeași dată cu Limba Noastră, o sărbătoare similară celebrată în Republica Moldova încă din 1990.

Propunerea legislativă a fost făcută în 2011 și a fost adoptată de Parlamentul României în 2013.

Sursa: Facebook/ Laura Moagher

Back To Top