Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

badaluUn clip video care îl are ca protagonist pe senatorul PSD Niculae Bădălău a sârnit indignare în spațiul public. În imaginile postat pe Facebook de deputatul USR  Adrian Claudiu Prisnel, parlamentarul social-democrat apare dansând pe o manea cu versuri revoltătoare, la adresa românilor din Diaspora.

"Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: «să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea» demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică", a comentat Adrian Claudiu Prisnel la postarea clipului care poate fi vizionat AICI.

"Imaginile sunt reale. E o petrecere privată, la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor membri ai formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat", a declarat Bădălău, pentru Mediafax.

"Am fost la petrecerea respectivă, nu ştiu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (...) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Şi aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (...) Nici stilul nu îl aprob şi nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români, dacă nu ai bere şi manele", a mai spus Bădălău.

Federația asociațiilor de români din Europa (FADERE) a solicitat conducerii Partidului Social Democrat demiterea din toate funcțiile politice a senatorului Niculae Bădălău, apariția înregistrării respective în spațiul public.  "Un deputat a publicat o înregistrare video în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de manelişti care îi dedică o melodie cu mesaj obscen împotriva diasporei. Refrenul era «Să vină Diaspora că noi ne p...m pe ea». În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău și PSD sunt văzuţi ca fiind «învingători». Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace într-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignaţi de faptul că politicieni de la vârful partidelor alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul «M..e PSD») sau împotriva categorii sociale", se arată în comunicatul de presă transmis de FADERE către Mediafax.

Back To Top