Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianuDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a susținut o declarație politică în care se oprește asupra episodului revoltător al cărui protagonist a fost senatorul PSD Niculae Bădălău. Zilele trecute, în spațiul public a apărut o înregistrare de la o petrecere la care a luat parte și parlamentarul social-democrat, cu momentul în care se dansa pe o manea jugnitoare la adresa românilor din Diaspora (VEZI DETALII).

Într-o declarație politică, Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova și vicepreședinte al partidului, a criticat partidul de guvernământ, subliniind că este principalul responsabil pentru creșterea tensiunilor politice și pentru degradarea limbajului folosit în lupta politică. Aceasta a făcut trimitere la episodul de zilele trecute, devenit viral în spațiul public, mai precis la înregistrarea de la cheful la care a participat și Niculae Bădălău, unul dintre PSD-iștii de frunte. „Săptămâna trecută, o înregistrare video de la un botez la care participa senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, în care erau insultați românii din diaspora, făcea, pe rețelele sociale, un rating comparabil cu «Cerbul de aur». Se cânta o manea dedicată domnului Bădălău, un fel de baladă eroică în care, pe lângă glorificarea grețoasă a puterii pesediste, românii din diaspora erau descriși ca dușmanul pe care cei prezenți la petrecere erau îndemnați să micționeze. Totul, spre încântarea d-lui Bădălău și a colegilor săi de partid prezenți la cinstita (?) adunare. Domnul senator Bădălău nu este un oarecare. Este unul din cei mai importanți lideri ai actualului PSD, aflat la al patrulea mandat de parlamentar. Într-o țară normală, în care politicienii manifestă un minimum de respect față de oamenii care-i plătesc, un senator și un lider important al guvernării ar fi întrerupt dezgustătoarea prestație a lăutarilor, i-ar fi dat afară și, de la microfon, și-ar fi cerut scuze românilor din diaspora”, afirmă deputatul PMP.

Prin prisma acestei întâmplări, Cătălina Bozianu apreciază c[ România nu mai este o țară normală, ci una „pe care Liviu Dragnea și oamenii săi aproape că au luat-o ostatică”, o țară „în care oameni precum dl. Bădălău chiar se închipuie stăpâni absoluți, cu dreptul de a insulta oricum, oricând, pe oricine. Mai ales pe acei români care nu le recunosc dreptul de stăpânire absolută asupra țării. Pe acei români care se opun pesedizării României”.

„Prinși în obsesia lor de a dobândi cu orice preț puterea absolută, domnii Dragnea și Bădălău uită că aroganța și disprețul față de oameni se plătesc scump. Nu acum, nu imediat, ci la momentul oportun, atunci când oamenii au ocazia să-și manifeste adevărata putere: votul. Insultelor din maneaua dedicată d-lui Bădălău, românii insultați, din diaspora sau din țară, le vor răspunde politicos, la urne. Cu un vot care îi va împiedica pe acești domni să transforme toată România în feudă a PSD”, a susținut deputatul PMP de Prahova, în declarația sa politică. 

Back To Top