Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu candidat pnlAutoritățile se dovedesc incapabile să gestioneze situația cauzată de apariția pestei porcine africane, boală care se răspândește alarmant de repede și care a mutat Ignatul în miezul verii, remarcă președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, într-o declarație politică privind situația care afectează, deja nu mai puțin de 11 județe.

 

"Sacrificările de porci au ajuns în luna iulie la un maxim istoric", arată Iulian Dumitrescu, subliniind că, în aceste condiții, "în loc să taie porcii de Crăciun, românii își sacrifică animalele în toiul verii. Indiferent cum am face socotelile, în număr de capete sau în greutatea în carcasă, numărul sacrificărilor de porcine a crescut în luna iulie 2018 cu 40 de procente faţă de luna iunie 2018. Datele oficiale ale Institutului Național de Statistică și ale Autorității Sanitar-Veterinare sunt îngrijorătoare. (...) Din lipsă de încredere față de reacția autorităților, de teamă că nu vor primi sprijin pentru a evita catastrofa sau că despăgubirile vor aștepta mult și bine, oamenii își taie singuri porcii, fără a mai aștepta sprijinul autorităților. În luna iulie au fost sacrificate 467.000 de capete, față de 335.000 de capete luna trecută. Situația este alarmantă, românii nu mai așteaptă Crăciunul, ci își taie porcii în toiul verii".

Prim-vicepreședinte al PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, senatorul de Prahova Iulian Dumitrescu, citează datele oficiale referitoare la evoluția bolii pe teritoriul țării noastre, arătând că "pesta porcină africană a cuprins 11 județe, 190 de localități, cu un număr total de 826 de focare. În total, au fost eliminați până acum 159.645 de porci afectați de boală".

"Incompetența cu care Guvernul Dragnea 3 tratează subiectul e demonstrată de modul de reacție al autorităţilor, care au stins anul acesta doar cinci focare de infecție cu teribilul virus. Cinci focare identificate în ianuarie au fost stinse la jumătatea lui august. Mai rămân 821", a transmis, îngrijorat, președintele PNL Prahova.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top