Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

La o săptămână de la deja celebrul referendum constituţional pentru definirea mai strictă a familiei, Partidul Mişcarea Populară aminteşte că a existat o consultare publică, acum câţiva ani, care a strâns peste 7,3 milioane de voturi, legată de reducerea numărului de parlamentari. Conducerea formaţiunii politice anunţă căa depus un proiect legislativ în acest sens şi cere o dezbatere urgentă, pentru limitarea la 300 a acestui număr, aşa cum s-a votat în referendumul de acum circa nouă ani.

"Cerem partidului de guvernământ şi Parlamentului României ca în regim de urgenţă să supună dezbaterii proiectul de lege 462/2018 iniţiat de PMP, cu privire la reducerea numărului de parlamentari. Acest proiect de lege este adoptat de Senat, deci reducerea numărului de parlamentari la 300 care pune în aplicare referendumul validat cu peste 50% participare, când peste 7,3 milioane de cetăţeni au ieşit la vot, trebuie să primească o confirmare şi din partea clasei politice. Avem această lege în Parlament este pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor şi ne dorim ca acest lucru să se întâmple cât mai curând", a afirmat Eugen Tomac, preşedintele PMP. Puteţi vedea VIDEO cu declaraţia integrală AICI!

Celebrul referendum promovat acum aproape un deceniu de Traian Băsescu nu a fost până acum pus în practică, iar contestatarii l-au considerat o simplă consultare populară, mai degrabă cu valoare de sondaj de opinie, şi nu o procedură de modificare a Constituţiei. În ciuda voinţei populare foarte clare de la acea vreme, clasa politică a preferat să "rostogolească" această teorie, mulţi parlamentari fiind probabil convinşi că şi-ar face singuri rău dacă ar susţine o reducere până aproape de înjumătăţire a numărului de mandate disponibile.

 

Back To Top