Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Au început să apară reacții care conturează efectele modificărilor aduse Legilor Justiției prin Ordonanța de Urgență adoptată luni de Guvern. Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu vorbește despre "noul ordin a lui Dragnea pentru ministrul justiției", privind "blocarea accesului magistraților tineri în DNA și în special în funcțiile de conducere".

Dan Rădulescu acuză că, "după ce ieri seară a fost la sediul PSD, Tudorel Toader a anunțat în această dimineață că OUG-ul pe legile justiției prevede și creșterea vechimii în profesie de la 8 ani la 10 ani pentru ca un procuror să intre în DNA, iar procurorul șef al direcției trebuie să aibă minim 15 ani experiență".

"Nu este o surpriză această prevedere introdusă în OUG, în condițiile în care atunci când a avut de ales pentru conducerea DNA între doi procurori din Constanța, Tudorel Toader a selectat-o pe Adina Florea, în detrimentul unui procuror tânăr care a avut rezultate și s-a remarcat prin dosarele împotriva lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Dragnea are nevoie de procurori cuminți în DNA!

Până acum, era nevoie de 8 ani ca un procuror să fie șef al DNA, iar în prezent este nevoie de 10 ani doar ca să intre în direcție.

Mai mult, tov. Tudorel se folosește de articolul modificat din lege cu privire la activitatea procurorilor care se desfășoară sub autoritatea ministrului justiției, pentru a-și aroga dreptul de a începe anchete disciplinare împotriva procurorilor. Inițial, în proiectul de ordonanță, ministrul putea sesiza Inspecția Judiciară și împotriva judecătorilor, dar s-a răzgândit între timp.

Din nou, Tudorel Toader pune presiune pe procurori, iar ordonanța se va aplica și retroactiv: procurorii care nu îndeplinesc noile condiții și activează la DNA, DIICOT sau Parchetul General, vor fi trimiși înapoi la parchetele locale, deși atunci când au fost detașați la parchetele superioare îndeplineau toate cerințele legii.

În privința pensionării anticipate a magistraților, principalul scop al ordonanței în forma inițială, a fost aleasă o amânare de 1 an în loc de 4 a noilor prevederi, doar până la finalul lui 2019.

De asemenea, detașările magistraților în alte instituții vor fi permise până la finalul lunii iunie 2019, când România va încheia președinția Consiliului Uniunii Europene", comentează parlamentarul de Prahova, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a adoptat, luni dimineață, o Ordonanță de Urgență pentru modificarea Legilor Justiției (VEZI DETALII).

Back To Top