Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Capitala a găzduit, luni, o nouă întâlnire din seria celor care pregătesc preluarea, de către România, a Președinției rotative a Consiliului UE, începând cu 1 ianuarie 2019.

O delegație a Comisiei pentru Probleme Europene și Controlul Fondurilor Europene din Adunarea Naționala a Republicii Bulgaria a avut, luni, la București, o întâlnire cu membrii Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, eveniment în cadrat în seria celor care pregătesc momentul 1 ianuarie 2019, când România va prelua Președinția Consiliului UE.

Vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a anunțat că discuțiile cu omologii bulgari au abordat principalele teme ale agendei politice europene. În cadrul reuniunii de la București au fost abordate subiecte precum Brexitul și viitorul Cadru Financiar Multianual, "dosare sensibile pe care România le va gestiona pe durata Președinției rotative, începând cu 1 Ianuarie 2019", a precizat Roberta Anastase.

Sursa: Facebook/ Roberta Anastase

Back To Top