Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

În următoarele două zile, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase se va afla la Kavala, în Grecia, unde va reprezenta România la o nouă reuniune a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a APCEMN.

A 52-a reuniune a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre va avea loc la Kavala, în Grecia, pe 17 și 18 octombrie. La eveniment, țara noastră va fi reprezentată de Roberta Anastase, vicepreşedinte al APCEMN şi preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României.

Discuţiile planificate în cadrul evenimentului se vor axa, în principal, pe modul în care sindicatele pot contribui la consolidarea cooperării economice în regiunea Mării Negre.

Cu prilejul acestei reuniuni, parlamentarul prahovean va aduce în atenția participanților tema dezvoltării economice și consolidării stabilității, respectiv a echilibrului social în regiunea Mării Negre.

Back To Top