Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a participat, în perioada 17-18 octombrie, la Kavala (Grecia), la cea de-a 52-a reuniune a Comisiei pentru afaceri juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

Parlamentarul de Prahova, care este și vicepreședinte al APCEMN, a condus delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) la reuniunea din Grecia pe agenda căreia s-au aflat dezbaterile pe marginea proiectului de raport și rezoluție cu tema ”Rolul sindicatelor în consolidarea cooperării economice în regiunea Organizației de cooperare economică a Mării Negre (OCEMN)”.

Cu acest prilej, deputatul Roberta Anastase a susținut importanța prioritizării în programele de guvernare și în inițiativele legislative parlamentare a obiectivelor care contribuie la dezvoltarea economică și a solidarității sociale

,,Sindicatele pot veni cu o viziune coerentă cu privire la modalitățile de dezvoltare sustenabilă, mai ales în actualul context economic internațional”, a punctat Roberta Anastase, îndemnând statele OCEMN să se implice în ”promovarea constantă  a politicilor active de ocupare și de utilizare a forței de muncă, corelată cu măsurile favorabile creșterii economice sustenabile și restrângerii ponderii categoriilor sociale defavorizate. Acest lucru trebuie pus în cheia dezvoltării și diversificării cooperării multilaterale și bilaterale, unul dintre obiectivele principale ale OCEMN”.

Back To Top