Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Parlamentarul de Prahova Cătălina Bozianu s-a numărat printre reprezentanții României la Geneva, cu prilejul sesiunii de toamnă a Uniunii Interparlamentare, organism aflat sub egida ONU.

 

Întâlnirile din cadrul sesiunii de toamnă s-au derulat în perioada 13-18 octombrie și au reunit grupuri parlamentare din peste 140 de țări. România a fost reprezentată de o delegație din care a făcut parte și deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

"Am avut onoarea să fiu parte a delegației Grupului Român al Uniunii Interparlamentare care a participat la Geneva, la sesiunea de toamnă a Uniunii, organism aflat sub egida Organizației Națiunilor Unite, care reunește grupuri parlamentare din peste 140 de state ale lumii.  Programul sesiunii a cuprins atât dezbateri în plenul Adunării, cât și reuniuni ale organelor directoare și specializate, sau întâlniri ale grupurilor geopolitice. Cu alte cuvinte, fiecare dintre parlamentarii care au reprezentat România a participat la câte o secțiune din sfera tematică a reuniunii ", a explicat parlamentarul, la revenirea în țară

Cătălina Bozianu a luat parte la Comisia pentru democrație și drepturile omului, în cadrul căreia a dezbătut proiectul de rezoluție cu tema „Consolidarea cooperării interparlamentare privind migrația și guvernanța în domeniul migrației”, precum și lucrările „Forumului Femeilor Parlamentar”. "Ca președinte interimar al organizației naționale de femei a PMP, am acordat o importanță crescută acestui Forum și, mai ales, tematicii referitoare la protejarea femeilor împotriva traficului de persoane și a tuturor formelor de violență. Sunt fenomene care, din păcate, se manifestă încă accentuat în societatea românească și pe care avem datoria să le combatem cu toată fermitatea. De aceea, schimbul de experiență cu partenerii internaționali este util și trebuie susținut permanent. O bună parte din direcțiile trasate de această rezoluție se vor regăsi, cu siguranță, în proiectele noastre, ale femeilor din Partidul Mișcarea Populară", a subliniat deputatul PMP de Prahova.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top