Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_adrian3Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, critică în termeni duri atitudinea Poliţiei Prahova în ceea ce priveşte cazul fetiţei violate în cartierul ploieştean Malu Roşu.

Semcu cataloghează drept „şocant” faptul că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova ştia de mai bine de o lună că un pedofil deosebit de periculos se plimbă liber prin Ploieşti şi nu a anunţat opinia publică aspra acestui lucru.

“Ce a făcut poliţia Prahova pentru a preveni drama copilei violate săptămâna trecută? Nimic. Mai marii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au ales să ascundă gunoiul sub preş, aşa cum au făcut-o şi alte dăţi atunci când a fost vorba despre cazuri greu de rezolvat. Se pare că, pentru poliţia Prahova, un caz cu autor necunoscut este un caz care nu există.

Nu cred că în poliţia Prahova a auzit cineva despre activităţi de prevenire. Cel puţin acţiunile întreprinse la nivelul acestei instituţii atunci când vine vorba despre lucruri cu adevărat importante asta dovedesc.

Imediat după ce au aflat că un violator este liber şi atacă fetiţe prin Ploieşti, poliţiştii ar fi trebuit să informeze opinia publică, ar fi trebuit să aibă discuţii cu învăţătorii şi diriginţii, în şcoli. Poate dacă părinţii ar fi ştiut că a-şi lăsa copiii pe stradă singuri e un mare risc, drama fetiţei din Malu Roşu nu s-ar fi produs.

În opinia mea, şefii poliţiei Prahova, cei care iau deciziile în cadrul acestei instituţii, ar fi fost obligaţi să ia acele decizii care să îi ajute pe părinţi să-şi protejeze copiii. Nu au făcut-o. Asta îi face pe şefii poliţiei Prahova în mare măsură responsabili pentru drama fetiţei violate.

Sau poate că şeful poliţiei Prahova, recent paraşutat aici din alt judeţ, nu ştie ce fac subalternii săi, iar în acest caz ar trebui să se implice mai mult şi să îşi ia rolul în serios”, spune liderul PNL Prahova.

Back To Top