Categorie: Politic

Avocatul Iulian Teodorescu, candidatul PNL în Colegiul 11 Deputaţi, doreşte începerea unor negocieri pentru reluarea contractului de concesiune al Hipodromului din Ploieşti. Teodorescu i-a trimis o scrisoare primarului Andrei Volosevici în care îl roagă pe edil să se întâlnească cu reprezentanţii Ippodromi & Citta pentru a renegocia contractul de concesiune.

Liberalul a explicat că este interesul ploieştenilor ca Hipodromul să fie reamenajat urgent, altfel locaţia se va deteriora complet. Iulian Teodorescu a explicat, într-o conferinţă de presă, că litigiile existente în instanţă pot fi finalizate cel devreme în anul 2012, iar până atunci atât pista de trap, cât şi imobilele se vor distruge. Penelistul a trimis o scrisoare şi firmei italiene Ippodromi & Citta, rugând reprezentanţii societăţii comerciale să încerce rezolvarea situaţiei conflictuale.

Liberalul, care este şi consilier local, a mai povestit că în vara lui 2007, înainte ca vechiul Consiliul Local să rezilieze constractul cu firma italiană, reuşise să negocieze noi contracte de execuţie a lucrărilor de modernizare a Hipodromului.

"Trebuie să le dăm ploieştenilor posibilitatea de a beneficia de această locaţie. Hipodromul din Ploieşti a fost mult timp singurul din România şi mi se pare normal să facem eforturi pentru ca el să nu se deterioreze.

Dacă ne întindem în procese lungi şi costisitoare o să le arătăm copiilor şi nepoţilor noştri un camp plin de bălări şi le vom povesti că acolo se executau pe vremuri curse de trap”, a declarat Iulian Teodorescu. În finalul conferinţei de presă, candidatul la Camera Deputaţilor a anunţat că la finalul săptămânii va avea loc primul concert electoral al PNL, la Sala Sporturilor, concert la care vor cânta Irina Loghin şi trupa HI-Q.

Back To Top