Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un marş roşu, amintind de defilările comuniste din epoca trecută, a precedat lansarea candidaţilor social-democraţi pentru alegerile parlamentare de la 30 noiembrie. După ce au împânzit oraşul cu geci şi steaguri roşii, pesediştii s-au oprit la Casa Sindicatelor, unde deputatul Marian Săniuţă, liderul PSD Prahova, i-a prezentat pe colegii săi care visează să ajungă în Parlamentul României.

Aproape 2.000 de social-democraţi au participat la un marşul, menit să le arate ploieştenilor cât de puternic este partidul lui Mircea Geoană şi a lui Ion Iliescu. Coloanele roşii au plecat din Vest, din Sud, din zona Cablul Românesc şi din Mihai Bravu. Liderii PSD au participat şi ei la marş, iar candidaţii au încercat să pară simpatici viitorilor alegători. Ionuţ Ionescu, city managerul oraşului, a apelat la acordeon, ţambal şi orgă pentri a se face auzit.

E drept că manelele cântate de muzicanţi nu prea au fost pe placul tuturor trecătorilor, dar fiecare candidat îşi face campanie în funcţie de inspiraţie şi de sfaturile staffului personal. După exact o oră şi un sfert de marş, coloana a virat în parcul din faţa Halelor Centrale, unde conducerea PSD Prahova a depus o coroană de flori la monumentul socialistului Constantin Dobrogeanu Gherea. Acolo, în faţa mulţimii roşii, Marian Săniuţă a rostit o scurtă alocuţiune cu caracter mobilizator, subliniind:”Vom învinge ca să scăpăm ţara de ciuma portocalie!”

Apoi, pesediştii s-au oprit la Casa Sindicatelor, unde liderul PSD Prahova, le-a acordat candidaţilor câte un minut pentru a le spune celor prezenţi în sală de ce au ales să intre în cursa electorală pe respectivele colegii. Dacă majoritatea candidaţilor au reuşit să se încadreze în minutul oferit de amfitrion, Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi totodată candidat în Colegiul 8 Mizil, a ţinut să-şi etaleze talentul de orator.

„Pentru mine, această campanie este un test, este un mod de a privi oamenii în ochi şi de a-i intreba ce a fost bun, ce a fost rău şi ce este de făcut în viitor”, a spus acesta, declarând şi că doreşte să înţeleagă de ce I. L. Caragiale a ales să scrie „Conul Leonida faţă cu reacţiunea” chiar la Mizil. După ce au răspuns întrebărilor ziariştilor, candidaţii şi simpatizanţii lor au ciocnit o cupă de şampanie, cu gândul la victorie.

Back To Top