Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Profitând că lucrurile se clatină în PSD, după plecarea mai multor parlamentari, iar coaliţia de guvernare riscă să-şi piardă majoritatea din Parlament, opoziţia anunţă că urmează să depună, la finalul acestei săptămâni, o moţiune de cenzură. Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă vineri şi se va intitula „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă este ruşinea României”. „Guvernul poate să cadă, totul este o chestiune de voinţă politică”, a spus Turcan, susţinută de liderii PMP şi USR.

„Moţiunea de cenzură este cel mai important instrument pe care partidele de opoziţie îl au la îndemînă pentru a sancţiona un Guvern. Anunţăm această moţiune şi o vom înregistra, astfel încât să dejucăăm un nou plan abuziv pe care PSD şi ALE îl au de a arunca în derzoriu această moţiune, de a comasa toate termenele, astfel încât votul final să fie dat lunea viitoare, sperând că vpr avea liber la furat pentru ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a spus Raluca Turcan, citată de Digi 24. Aceasta a mai afirmat că „Guvernul poate să cadă, totul este o chestiune de voinţă politică”.

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

La rându său, liderul USR, Dan Barna, a afirmat că moţiunea este „aşteptată şi necesară”, fiind semnată de 163 de iniţiatori, mai notează Digi 24. „Această moţtiune trebuie dezbătută în societate, să nu fie îngropată printr-un artificiu al PSD şi, din această perspectivă, vom înregistra moţiunea vineri, pentru ca luni să fie prima citire în Parlament şi apoi, undeva pe joi, să fie votul”, a spus Dan Barna.

Back To Top