Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

logo-unprUNPR Prahova a anunţat, oficial, la sfârşitul acestei săptămâni, înscrierea în cadrul a acestei formaţiuni politice a doi primari prahoveni.

Cei doi aleşi locali au fost membri ai PSD Prahova, aceștia anunţându-şi, vineri, 30 septembrie 2011, decizia de a candida din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României la alegerile din 2012.

Este vorba despre primarul din Ștefești, Sorin Vasile Tăbăraș și primarul din Bertea, Ion Petcu. Conform comunicatului de presă al UNPR Prahova, cei doi aleşi „şi-au exprimat dorinţa de a candida pentru un nou mandat alături de echipa care promovează proiecte dedicate românilor, condusă de politicieni care şi-au pus întreaga experienţă în slujba românilor şi a interesului naţional, precum Gabriel Oprea, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu”.

Mişcări importante şi la nivel naţional

Tot vineri, 30 septembrie 2011, deputatul Tudor Ciuhodaru a devenit membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputaţilor, înscriindu-se în UNPR. De profesie medic, Tudor Ciuhodaru a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 24 Iași, fiind membru al Comisiei pentru sănătate şi familie şi al Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor. Sfârşitul de săptămână a marcat şi trecerea în rândul UNPR a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Gheorghe Roman. Acesta a deţinut funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei de Ilfov a PSD. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top