Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a comentat sancțiunea aplicată de CNA postului Realitatea TV, care a fost obligat să-și suspende emisia, joi seară, timp de 10 minute, la o oră de maximă audiență.

 

În opinia senatorului de Prahova, sancționarea postului amintit este "un pas necesar pentru Liviu Dragnea în aspirația sa de a deveni dictator".

"Suspendarea emisiei postului de televiziune Realitatea TV este o măsură demnă de regimurile dictatoriale din America Latină, la care liderul PSD se raportează admirativ. Dictatorii știu prea bine cum să își înlăture prin forță criticii și a inamicii politici, dar și cum să își lărgească baza de putere prin nepotism și corupție sau cum să creeze un inamic public comun și o ideologie pentru a se legitima", este de părere Iulian Dumitrescu.

Parlamentarul a punctat, însă, că "Liviu Dragnea nu este însă nici acceptat sau recunoscut de liderii UE sau ai unor state democratice cu care România are relații politice și economice sudate, dar nu este nici acceptat în clubul marilor dictatori. Chiar dacă sancționarea Realitatea TV pare un pas necesar pentru ca Liviu Dragnea să își îndeplinească aspirația de a deveni dictator, timpul îi joacă feste. Alegerile bat la ușă, iar românii vor avea o opțiune corectă, pentru democrație și pentru garantarea libertății de exprimare. Românii sunt de partea Realitatea TV"!

Sursa: Facebook / Iulian Dumitrescu

Back To Top