Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu, a vorbit luni despre o posibilă candidatură a lui Andrei Volosevici pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti în 2020, declarând că nu a fost luată o decizie oficială şi că, până atunci, oamenii din partid trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare din luna mai şi pe cele prezidenţiale care vor avea loc la finalul acestui an. Declaraţiile vin în contextul în care ALDE Prahova a acceptat astăzi adeziunile a mai bine de zece oameni veniţi din PNL, iar aproape toţi au declarat că au făcut pasul pentru a-l sprijini pe Volosevici să recâştige anul viitor Primăria Ploieşti.

O decizie în privinţa candidaturii de anul viitor nu a fost încă luată, lucru afirmat atât de preşedintele ALDE, cât şi de Andrei Volosevici, prezent luni la şedinţa în care ALDE a acceptat noile adeziuni, ambii afirmând, cu privire la alegerile locale de anul viitor, că soarta unei candidaturi va fi decisă de rezultatele de la europarlamentare şi prezidenţiale.

Chiar dacă încă nu există o decizie oficială, noii membri ALDE Prahova au bătut foarte multă monedă, în discursurile lor de astăzi, pe închegarea unei echipe în jurul lui Volosevici, în contextul în care mulţi dintre aceştia mai lucraseră şi în trecut cu fostul primar al Ploieştiului din perioada 2008-2012.

"Toţi cei care au fost prezentaţi şi şi-au depus astăzi adeziunea au avut dorinţa să vină în ALDE şi au exprimat-o politic; că au venit şi că în această echipă este şi Andrei Volosevici este cu atât mai bine. Ce se va întâmpla în anul 2020? Până atunci mai avem două alegeri. Şi Andrei Volosevici şi toţi cei prezentaţi astăzi şi toţi cei care au fost până acum în ALDE vor lupta ca scorul nostru să fie foarte bun pentru prezidenţiale. Cu certitudine, o prietenie veche cu Andrei Volosevici ne face foarte bine nouă, tuturor, pentru că înseamnă că echipa ALDE a crescut şi creşte în continuare", a nuanţat Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, în timpul conferinţei de presă organizate după şedinţa forului de conducere al filialei judeţene. "Până în 2020 mai este, important e să muncim serios în echipă", a conchis aceasta.

Back To Top