Categorie: Politic

ALDE Prahova şi-a prezentat luni cei mai noi membri, proaspăt veniţi de la PNL cu gânduri ambiţioase în privinţa alegerilor europarlamentare, prezidenţiale şi locale care urmează, iar cu ocazia prezentării acestora a fost "scăpată" şi o informaţie cu privire la lista de candidaţi a formaţiunii pentru alegerile din luna mari. Potrivit acestei informaţii, pe această listă se vor regăsi doi prahoveni.

Pe lângă Norica Nicolai, originară din Prahova, actual eurodeputat, aflată pe o poziţie practic bătută în cuie, sunt şanse mari ca pe această listă pentru alegerile europarlamentare să apară şi profesorul Horia Toma, actual consilier judeţean.

Horia Toma a fost primar al Ploieştiului între 1996 şi 2000, iar ulterior a fost deputat şi apoi consilier judeţean, iar astăzi se numără printre cei mai respectaţi membri ai ALDE Prahova. Posibila sa candidatură la europarlamentare, nu se ştie dacă pe o poziţie eligibilă, a fost dezvăluită, voit sau nu, de unul dintre noii săi colegi, în momentul discursurilor despre motivele care i-au determinat să intre în partid şi bătăliile electorale care urmează în acest an. Vestea vine în contextul în care şi medicul Bogdan Nica, intrat astăzi în ALDE Prahova, se declarase "interesat de alegerile europarlamentare".

Back To Top