Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu, lideurl organizaţiei judeţene a USR, a comentat sâmbătă decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în privinţa candidaturii comune, în alianţă, a USR şi PLUS la alegerile europarlamentare programate pe 26 mai. Parlamentarul prahovean spune că decizia de validare a acestei alianţei, venită după ce Biroul Electoral Central o respinsese, a făcut dreptate în acest caz şi promite că formaţiunile vor propune o listă de candidaţi competenţi, "pentru ca România să nu mai aibă de ales răul cel mai mic".

Mai multe detalii aici: 

"Alianţa 2020 USR PLUS există! Aseară, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ne-a dat dreptate şi am depăşit piedica birocratică pusă ieri de BEC. Nu era normal ca, din motive exclusiv birocratice, să nu putem participa la alegerile europarlamentare, iar judecătorii ÎCCJ au întors decizia BEC, după deliberări care au durat doar câteva minute... Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere pe care le-am primit de ieri până acum!", a comentat, sâmbătă, deputatul Dan Rădulescu.

Acesta le-a mulţumit susţinătorilor şi a avut un mesaj special dedicat fondatorului USR, Nicuşor Dan, intrat de câteva luni mai degrabă într-un con de umbră în partid. "De asemenea, vă mulţumesc pentru susţinerea pe care ne-aţi arătat-o încă din 2016 şi pe care ne-o arătați în continuare! Vreau să îi mulţumesc, în special, lui Nicușor Dan , pentru sprijinul total pe care l-a arătat în acest moment extrem de dificil! Continuăm, pentru ca România să nu mai aibă de ales răul cel mai mic, ci binele mai mare!", a mai scris deputatul de Prahova în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook, mesaj înspţit şi de o fotografie cu mesajul «s-a ars BECu'», ca o ironie la decizia iniţială a Biroului Electoral Central, catalogată ca birocratică şi nedreaptă de reprezentanţii USR.

Back To Top