Categorie: Politic

Aproximativ 500.000 de români au semnat pentru participarea Alianței USR - Plus la alegerile europarlamentare de la sfârșitul lunii mai. Printre aceștia s-au numărat și aproape 13.000 de prahoveni.

 

"S-a încheiat strângerea de semnături pentru ca Alianța USR – Plus să poată candida la alegerile europarlamentare de anul acesta. În județul nostru, 12.787 de prahoveni au semnat pentru că vor o nouă generație de politicieni care să guverneze pentru comunitate, nu pentru interesul de partid! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și care ne susțin! Ne vedem la vot, pe 26 mai!" a transmis deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu.

Listele cu semnături au fost depuse marți la Biroul Electoral Central. "Vă mulțumim imens tuturor celor care ați semnat, tuturor celor care ați strâns semnături, celor care ați ne-ați ajutat cu donații sau ați devenit voluntari în această perioadă. Sunteți fantastici. În următorii doi ani, urmează patru alegeri cruciale pentru viitorul României. Am făcut împreună primul pas important pe calea schimbării României. Rămânem împreună, rămânem pe străzi, rămânem mobilizați. Și mergem la victorie" este mesajul reprezentanților Alianței.

Foto: Facebook/ Alianța 2020 USR PLUS

Back To Top