Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

cosma_anastaseIncidentul de la meciul Steaua – Petrolul a fost transferat în arena politică. Astăzi, PSD şi PDL şi-au arătat, reciproc, colţii, ambele organizaţii judeţene aruncând cu acuzaţii grave una asupra celeilalte.

Scandalul a pornit după ce portalul jurnalul.ro a publicat o declaraţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care ar fi spus că firma care a asigurat paza pe stadionul Ilie Oană beneficiază de o mulţime de contracte cu autorităţile locale, în special pentru paza parcurilor industriale, fiind un client de partid important.

Declaraţia lui Mircea Cosma din jurnalul.ro este cel puţin ciudată, dacă luăm în considerare faptul că parcurile industriale sunt în administrarea CJ Prahova, adică chiar a instituţiei unde Mircea Cosma ocupă funcţia de şef suprem.

Portalul de ştiri ph-online.ro scrie că jurnalul.ro l-a citat în mod eronat pe Mircea Cosma, după ce preşedintele CJ Prahova a negat că ar fi dat o asemenea declaraţie.

Ştirea publicată pe respectivul site a fost suficientă pentru PDL Prahova ca să trimită presei un comunicat în care acuză PSD că singura politică pe care reprezentanţii acestui partid o practică în administraţia publică este aceea de a încredinţa contracte cu statul pe criterii de clientelism politic.

Textul din jurnalul.ro

Firma Galant, cea care a asigurat securitatea în timpul partidei de la Ploieşti, are spate politic

Potrivit preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, firma Galant are contracte pentru paza tuturor parcurilor industriale din zonă, ceea ce presupune un sprijin politic important.
Potrivit unor surse citate de cotidianul.ro, clubul a apelat la firma Galant Security pentru că aceasta este una agreată de primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, mâna dreaptă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL). "Firma BGS a asigurat securitatea la meciul cu Dinamo, dar s-a renunţat la ea. Pentru un motiv foarte des întâlnit în ultimii trei ani în România. BGS are mai multe contracte în judeţ, dar nu a cotizat la partid. Adică la PDL. Pe de altă parte, firma Galant este o firmă de casă a primarului Volosevici. Mai mult, nu a existat un contract între clubul Petrolul şi Galant. Abia la ora 1 noaptea, când s-a întrunit la prefectură aşa-zisa celulă de criză, s-a semnat un contract, pentru că altfel erau probleme mari la clubul Petrolul şi mai departe la primărie, pentru că, se ştie, clubul este susţinut de primărie. Totuşi, dacă există cineva interesat să verifice contractele încheiate dintre Galant şi oamenii aduşi pe stadion, ar putea descoperi surprize mari", au declarat sursele citate.


Comunicatul PDL Prahova

Firma Galant Security are spatele politic asigurat de PSD

Organizaţia Prahova a Partidului Democrat Liberal a luat act de afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, prin care acesta recunoaşte că societăţile care au contract cu instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean au nevoie de “un sprijin politic important”.
Potrivit lui Mircea Cosma, firma Galant Security are contracte de pază cu parcurile industriale din judeţul Prahova, societăţi la care acţionar unic este Consiliul Judeţean Prahova pe care îl conduce. Singura concluzie pe care o putem trage este că susţinătorii politici ai firmei Galant Security sunt chiar Mircea Cosma şi partidul din care face parte (PSD).
Constatăm că, Mircea Cosma, are, după 20 de ani, un moment de sinceritate în care recunoaşte că singura politică pe care o practică PSD în administraţia publică este aceea de a încredinţa contractele cu statul pe criterii de clientelism politic.
Îi cerem domnului Mircea Cosma să renunţe la aceste practici cu care PSD ne-a obişnuit în mod constant şi să ne dezvăluie şi alte contracte pe care le-a atribuit prietenilor săi politici.

Comunicat PSD Prahova

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, dl. Mircea Cosma, a luat act cu indignare de comunicatul de presă al PDL Prahova din data de 1 noiembrie 2011, care este bazat în totalitate pe informaţii false.

Firma Galant Security nu are niciun contract de pază cu parcurile industriale la care Consiliul Judeţean Prahova este unic acţionar, iar preşedintele Mircea Cosma nu a făcut niciodată o declaraţie în acest sens.

“În lipsă de alte activităţi, constatăm că PDL Prahova practică dezinformări propagandistice în spiritul promovat de Goebbels. Cel mai bine ar fi ca PDL Prahova să recunoască faptul că s-a aliat cu huliganii, pregătindu-şi astfel echipa de şoc pentru alegeri, inclusiv prin antrenamente la galeria de fotbal”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, dl. Mircea Cosma.


Back To Top