Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

unpr_conferinta_judeteanaUniunea Națională pentru Progresul României (UNPR), filiala Prahova, a organizat, în data de 4 noiembrie, Conferinţa judeţeană pentru alegerea structurilor de conducere ale partidului. UNPR Prahova a găzduit delegaţi din judeţ, dar şi reprezentanţi ai partidului din alte zone ale ţării.

La Conferința județeană a fost confirmată schema finală a structurii de conducere pentru filiala județeană a UNPR Prahova. Astfel, în prezenţa preşedinţilor UNPR Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, a vicepreşedintelui UNPR Sorin Serioja Chivu şi a delegaților prezenţi, au fost aleşi statutar preşedintele filialei judeţene, funcţie ocupată, interimar, de Daniel Niculae, vicepreşedinţi dar şi şefii diferitelor organizaţii locale UNPR din Judeţul Prahova.

Totodată, conferinţa a delegat statutar 12 vicepreşedinţi, care îşi vor împărţi activitatea în colegii judeţene, preşedintele organizaţiei UNPR Ploieşti, dar şi preşedinţi ale organizaţiilor de tineret şi a celei de femei din cadrul UNPR Prahova.

La conferinţa judeţeană a UNPR Prahova au fost prezenţi şi membrii altor formaţiuni politice. Au fost invitaţi să ia cuvântul Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova şi Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploieşti. Alături de aceştia, lista de invitaţi a mai cuprins membri PDL, PNŢCD şi PRM.

Reprezentanţii UNPR au declarat că obiectivul principal al partidului este depăşirea procentului de 10 la sută în alegerile de anul viitor, dar şi continuitatea guvernării după 2012. Totodată, reprezentanţii UNPR şi PDL şi-au declarat sprijinul comun pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Prahova în cadrul alegerilor locale de anul viitor.


UNPR Prahova – structura de conducere

daniel_niculae_unprPreşedinte UNPR Prahova

DANIEL NICULAE (foto)

Secretar General UNPR Prahova:

Lucian Lixandru

Vicepreşedinţi UNPR Prahova

Colegiul 1: Drăgan Ion

Colegiul 2: Stoica Nicolae

Colegiul 3: Ciprian Murariu

Colegiul 4: George Niţu

Colegiul 5: Stănescu Constantin

Colegiul 6: Viorel Cismaru

Colegiul 7: Liviu Stan

Colegiul 8: Dan Iacob

Colegiul 9: Radu Nelu

Colegiul 10: Răzvan Tănăsescu

Colegiul 11: Ciprian Manolache

Colegiul 12: Ilie Toader


Preşedinte Organizaţia de Femei UNPR Prahova:

Oana Dancu

Preşedinte Organizaţia de Tineret UNPR Prahova

Răzvan Tănăsescu

Preşedinte organizaţia UNPR Ploieşti

Ionescu Cristian

Preşedinte UNPR Câmpina:

Chivu Auraş

Back To Top