Categorie: Politic

victor-pontaPortalul de ştiri realitatea.net publică o declaraţie – replică a liderului PSD, Victor Ponta, după acuzele formulate ieri, împotriva sa, de către Roberta Anastase, legate de nominalizarea lui Adrian Năstase, în locul său, pentru postul de premier într-un viitor guvern USL.

Declaraţia liderului PSD vine doar să confirme împărţirea candidaturilor pe partide în USL – preşedinte PNL, premier PSD – fără a nominaliza, în dreptul candidaturii pentru postul de premier care îi revine PSD, numele său sau a altcuiva din partid.

„Vreau să lămuresc, poate pentru Anastase e un dubiu. Nu-mi propun s-o lămuresc pe ea. Problema cu candidatura la prezidenţiale... Dacă vom câştiga, vom avea premierul, candidatul la prezidenţiale e al PNL”, a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.

Roberta_anastase1Anastase, declarații vânătorești

Aflată ieri la conferinţa judeţeană a UNPR Prahova, în calitate de invitat, Roberta Anastase a declarat că, în viitorul apropiat, se va confirma candidatura lui Adrian Năstase pentru postul de prim-ministru.

„Nu Victor Ponta este candidatul USL la funcţia de prim-ministru. Ponta e gonacul lui Adrian Năstase. El merge în faţă, face gălăgie, vânătorul este altul”, a declarat Anastase.

Back To Top