Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PoluareCampania anti-poluare demarată, acum trei săptămâni, de către organizaţia judeţeană a PDL Prahova este considerată un „succes”, la primul bilanţ.

Printr-un comunicat remis presei, PDL Prahova se laudă, printre altele, că lupta antipoluare a portocaliilor a dus la demiterea lui Ştefan Popescu, directorul Gărzii de Mediu Prahova, dar şi la plantarea a cinci mii de pomi. Odată cu aceste rezultate, organizaţia judeţeană a PDL îşi atribuie, la capitolul rezultate ale luptei anti-poluare şi decizia de intrare în revizie generală a instalaţiilor aflate în curtea unor mari poluatori din jurul Ploieştiului.

Peste 36 de mii de ploieşteni au semnat scrisoarea deschisă adresată premierului Emil Boc, ministrului mediului, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, preşedintelui Gărzii Naţionale de Mediu, document în care se trăgea un semnal de alarmă privitor la poluarea din Ploieşti şi din jurul Ploieştiului.

Această campanie este un semnal serios pe care îl dăm tuturor autorităţilor cu competenţă în domeniul combaterii poluării că nu se pot juca cu sănătatea ploieştenilor”, a precizat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova.

Alături de primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi de prefectul Adrian Dobre, am tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la gravitatea poluării din oraş. Cei care au gestionat această situaţie până acum au făcut-o cu rezultate modeste. Avem nevoie de oameni care să stopeze această poluare sau să plece acasă. Mă bucur că ploieştenii au venit în număr foarte mare alături de noi şi sunt convinsă că, împreună, vom reuşi să stopăm poluarea din oraş.

Scrisoarea deschisă şi tabelele cu cele 36.000 de semnături vor fi depuse la Guvern, în cursul zilei de luni, 14 noiembrie.

Sterilizarea animalelor cu sau fără stăpân devine obligatorie / Actul normativ este supus la vot marți, în Parlament

Tot astăzi s-a finalizat şi Campania de susţinere a proiectului de Lege privind modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân. 35.000 de ploieşteni au semnat în favoarea acestui proiect de Lege, care va fi votat marţi, 15 noiembrie, în Camera Deputaţilor.

roberta_anastaseDupă ce am explicat exact care sunt prevederile acestui proiect de lege am simţit că există o puternică susţinere din partea oamenilor”, a declarat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova.

Sper ca marţi, în Cameră, să reuşim să trecem acest act normativ, pentru că el ne permite să rezolvăm o problemă care este dincolo de interesele de partid şi de lupta politică. Am convingerea că, în cele din urmă, opoziţia va înţelege acest lucru şi va vota alături de noi .

Dacă această lege va fi votată, sterilizarea cânilor cu sau fără stăpân, aparţinând rasei comune va deveni obligatorie, iar persoanele care cresc sau adoptă câini vor fi direct răspunzătoare de respectarea legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare. Nerespectarea acestor prevederi va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 5000 şi 10.000 de lei.

Sursa foto: www.telegrafuldeprahova.ro

Back To Top