Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_pnlPNL Prahova critică lipsa adoptării unor măsuri de relansare economică din partea guvernanţilor, acuzând că, din punct de vedere social, coaliţia aflată la putere le pregăteşte românilor, pentru 2012, austeritate şi perspective zero pentru un trai mai bun.

Printr-un comunicat de presă semnat de preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu (foto),  reprezentanţii acestui partid susţin că toate discuţiile dintre Guvern şi FMI nu au atins problema principală - locurile de muncă.

„Prin măsurile preconizate în 2012, nu se creează nici un loc de muncă, ba dimpotrivă vor fi restructurări şi în zona bugetară şi în cadrul companiilor de stat, ceea ce înseamnă un şomaj mai mare.

În plus, toate promisiunile pe care puterea le-a făcut – privind indexarea pensiilor, recuperarea tăierilor salariale – au fost încălcate şi vor fi în continuare încălcate. Temerea noastră este că, din cauza incompetenţei şi lipsei de seriozitate a guvernului, tot ceea ce se promite şi pentru anul viitor în buget nu va fi respectat”, se afirmă în comunicatul de presă.

Comunicatul conţine zece măsuri de relansare economică propuse de USL, care, dacă nu vor fi luate în considerare de actualul guvern,  PNL ameninţă cu un vot negativ, în Parlament, asupra propunerii de buget pentru anul viitor.

Iată măsurile propuse de reprezentanţii Opoziţiei, pentru relansarea economică:

  1. Reducerea contribuţiilor la asigurările sociale
  2. Reducerea TVA (începerea reducerii eşalonate a TVA, pentru a se reveni spre 19%).
  3. Introducerea unei scheme speciale de TVA pentru agricultură, care să determine scăderea acesteia pentru produse agricole - 9% către bugetul de stat şi 15% să se întoarcă la producător
  4. Respectarea legii actuale în ceea ce priveste indexarea pensiilor cu rata inflaţiei + 50% din creşterea salariului mediu pe economie.
  5. Menţinerea cotei de cofinanţare de la buget pentru proiectele derulate cu fonduri europene.
Măsuri care vor aduce venituri suplimentare la buget:
  1. Reducerea cu 50% a cheltuielilor cu bunuri şi servicii, pentru oprirea risipei actuale.
  1. Blocarea cheltuielilor de partid – suspendarea programului naţional de dezvoltare a infrastructurii şi a altor cheltuieli similare, care nu se fac decât prin clientela de partid.
  2. Obligarea primului-ministru de a nu mai folosi fondul de rezerva al guvernului decât pentru situaţii de urgenţă (catastrofe naturale), în locul alocării de fonduri primarilor puterii.
  3. Menţinerea actualei contribuiţii la pilonul 2 de pensii (pensiile administrate privat).
  4. Stimularea de atragere de fonduri europene, care sa completeze     fondurile interne şi care să ajungă în economie pentru crearea de noi locuri de muncă
Back To Top