Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

sigla_cslCluburile Studenţeşti Liberale au marcat Ziua Internaţională a Studenţilor, joi, 17 noiembrie 2011, prin demararea proiectului„Daţi-ne educaţia înapoi!”, ocazie prin care şi-au exprimat dezamăgirea faţă de actualul sistem de Învăţământ şi a încercărilor eşuate de a îl reforma ale actualilor guvernanţi. În acest sens, în mai multe centre universitare din ţară, au fost lansate sute de lampioane albe (felinare din hârtie creponată ce se ridică la cer utilizând curentul de aer cald) pentru a marca regretul faţă de elevii, studenţii şi profesorii care au părăsit România pentru a beneficia de un sistem de învăţământ mai bun, dar şi o viaţă mai bună în altă ţară europeană.

„Simboluri ale aducerii luminii în întuneric şi ale speranţei acolo unde aceasta nu mai există, lampioanele liberale reprezintă un semnal de alarmă pentru factorii decizionali actuali care asistă cu nepăsare la declinul învăţământului românesc”, afirmă, într-un comunicat remis presei, Organizaţia Cluburilor Studenţeşti Liberale.

Studenţii liberali consideră schimbările impuse de ultima lege a învăţământului, mai mult sau mai puţin aplicabile, mai mult de formă şi nu de fond, care au avut ca efect imediat bulversarea elevilor şi profesorilor deopotrivă.

Totodată, CSL România consideră actualul sistem de învăţământ românesc ca fiind unul „politizat, putred şi corupt”, în care nu există competiţie si interes pentru schimbare, un sistem în care tocmai interesele celui care îi justifică existenţa (elevul/studentul) sunt complet ignorate.

“Situaţia dificilă a învăţământului românesc este cauza dorinţei politicienilor din arcul guvernamental de a conduce peste un popor mai puţin educat şi mai slab pregătit, pentru că acesta e mai uşor de manipulat şi convins. Noi, toţi studenţii, trebuie să fim un electorat educat, bine pregătit, exigent, pretenţios şi dificil”, afirmă Radu Surugiu, preşedinte al CSL România.

Potrivit comunicatului de presă, toate aceste acţiuni al CSL se doresc a fi, înainte de orice, un apel la trezirea conştiinţei întregii clase politice, datǎ fiind importanţa uriaşă pe care educaţia o are pentru viitorul României.

În concluzie, studenţii liberali cer, în numele tuturor elevilor şi profesorilor, dreptul la educaţie şi la libertatea intelectuală, pentru că o Românie competitivǎ într-un sistem european nu poate fi concepută fără un învăţământ modern.

Back To Top