Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, președintele organizației județene a PMP, se declară uimită de decizia Guvernului, de a renunța la varianta construirii autostrăzii Comarnic - Brașov în parteneriat public-privat, în favoarea realizării proiectului din fonduri guvernamentale. Aceasta avertizează că, până la urmă, cetățenii vor fi cei care vor plăti factura, iar prin decizia anunțată Viorica Dăncilă "autostrada Comarnic-Brașov din lac în puț..."

 

"Am luat act cu stupoare de anunțul premierului Viorica Dăncilă privind realizarea tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov prin finanțarea cu credite garantate de statul român, în locul parteneriatului public-privat (PPP), prevăzut inițial. Am fost și sunt împotriva contestabilei proceduri PPP, din rațiuni care țin de costuri, de transparență a finanțării și de eficiență a derulării lucrărilor, însă garanțiile de stat reprezintă o variantă și mai rea. Mai întâi, potrivit doamnei Dăncilă, lucrarea va fi realizată de același consorțiu turco-chinez selectat pentru parteneriatul public-privat. Acesta va putea contracta credite cu nemiluita având în spate garanțiile oferite de statul român. Or, nimeni nu ne garantează nouă, cetățenilor plătitori de taxe și impozite, că aceste credite vor fi utilizate corect în construcția autostrăzii și, mai ales, că vor fi rambursate vreodată. Atunci când beneficiază de garanții guvernamentale, firmele nu se grăbesc să-și achite creditele, iar cei care plătesc sunt, până la urmă, cetățenii. Așadar, Viorica Dăncilă aruncă autostrada Comarnic-Brașov din lac în puț...", a comentat parlamentarul PMP de prahova Cătălina Bozianu anunțul făcut de prim-ministru duminică, la Ploiești (VEZI DETALII).

Back To Top