Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

william_branzaUn român care locuieşte în provincia spaniolă Castellon îl acuză pe deputatul prahovean William Brânză că a transformat ceremonia Zilei Naţionale în campanie electorală. Brânză este acuzat că a împărţit ieri în Castellon calendare cu chipul său. Totodată, românul domiciliat în Castellon povesteşte, pe pagina sa de internet, că nu a văzut la manifestare steaguri româneşti sau eşarfe tricolore la invitaţii oficiali (preotul român al Bisericii Ortodoxe şi consulul României).

Iată textul integral publicat pe Internet

 

„Ziua naţională a României sărbătorită la Castellon-Spania, cu un spectacol susţinut de Fuego şi Irina Loghin, care a fost transformat în campanie electorală de Wily Brânză şi gaşca de bacterii necrofage care îl susţin în Castellon.

La acest eveniment naţional, s-au împărţit cu dărnicie şi din belşug baloane, steguleţe şi calendare toate cu chipul patriotului Wily Brânză, dar sub nici o formă un tricolor românesc, au participat preşedintele Carlos Fabra (un individ cu dosare de corupţie pe rol), primarul oraşului, consulul României în Castellon, preotul Bisericii ortodoxe române din Castellon, nu am văzut o eşarfa tricoloră la aceste personalităţi, bineînţeles doar însemne cu mecla patriotului Brânză,cel care a ajutat Poşta Română să ajungă la faliment, cel care şi-a mărit averea în mod considerabil de când reprezintă Diaspora.
Aici Brânză lucrează intens la trocul cu voturi, promite voturile românilor la spanioli, acestea virează banii în conturile Asociaţiilor de români (bineînţeles ale PDL) şi aşa se pot organiza spectacole care să-i bucure pe români şi totodată să-l aplaude pe acest "cavaler "al Poştei Româna (Wily Brânză).

Pregătirea pentru alegeri e foarte intensă în Castellon , de ce?, Castellon are cea mai mare comunitate de români din Spania, majoritatea din Dâmboviţa şi Prahova, un electorat nu foarte pretenţios şi foarte credul, "cavalerul" Brânză, a schimbat consulul, şi-a adus un consul pregătit pentru" alegerile prin corespondenţă", şi-a adus preot din Constanţa, a pregătit pe internet mai multe capcane pentru Asociaţiile de români, care sunt invitate la dialog şi li se pun întrebări : cine vă finanţează, ce activităţi aveţi, intră pe chat încă trei indivizi care se fac că sunt şi ei interesaţi, samd, o adevarată muncă de securişti, un astfel de grup se numeşte GRUPUL DE DIALOG AL ROMANILOR DIN DIASPORA- ATENTIE ESTE GRUPUL pdl, a lui Brânză.

Din păcate celelalte partide româneşti nu sunt interesate de provincia Castellon, vin alegerile şi veţi da vina pe romanii din Diaspora pentru neimplicarea voastră.
Să ne dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă”.

Sursa foto1: Jurnalul.ro

Back To Top