Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Grațiela Gavrilescu, deputat de Prahova, i-a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de ministru de Finanțe, după ce Senatul a adoptat, luni, cu 59 de voturi pentru, o moțiune simplă împotriva acestuia.

 

Moțiunea simplă nu produce efecte directe, dar este un instrument prin care opoziția poate taxa politicile Guvernamentale.

Moțiunea simplă depusă de PSD împotriva lui Florin Cîțu s-a numit ”Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE” și acuza faptul că ministrul de Finanțe "şi-a permis să facă declaraţii hazardate şi iresponsabile doar pentru a servi unor comenzi politice ale partidului pe care îl reprezintă într-un moment cu maximă expunere publică – campania electorală pentru prezidenţiale".

Cîțu a replicat că s-ar fi gândit la demisie "dacă era o moțiune serioasă și existau argumente". Acesta spune că cva demisiona dacă partidul îi va cere să facă un pas în spate. „Erau postările mele de pe Facebook din ultimii 3 ani. E clar că nu există niciun argument. PSD știa de un an de zile că deficitul va fi de 4% și trebuia să ia măsuri, ceea ce nu a făcut”, a declarat ministrul Finanțelor.

"Florin Cîțu trebuie să plece, imediat, din Guvern! Votul de astăzi a fost foarte clar! Iar dacă premierului Orban îi pasă cât de puțin de banii și de liniștea românilor, demiterea lui Cîțu este OBLIGATORIE!" a scris pe pagina sa de Facebook deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu (Forța Națională).

 

Back To Top