Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher consideră că sunt motive întemeiate pentru care Florin Cîțu trebuie să-și dea demisia din funcția de ministru de Finanțe, cu atât mai mult cu cât Senatul a și adoptat o moțiune simplă împotriva acestuia.

 

"În plenul Senatului, a fost adoptată moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu, moţiune în care Partidul Social Democrat a cerut demisia acestuia.

Declaraţii iresponsabile ale lui Florin Cîțu au influenţat creşterea cursului de schimb şi devalorizarea leului ducând euro la un prag istoric, acest lucru având drept consecință imposibilitatea plății ratelor de către românii cu credite în euro, precum și creșterea costurilor de îndatorare a României.

Consider că demisia lui Florin Cîțu ar fi un gest firesc întrucât incompetența profesională de care acesta a dat dovadă într-un timp atât de scurt , lasă urme severe în buzunarele românilor", a comentat parlamentarul de Prahova după votul de luni.

Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe a fost adoptată cu 59 de voturi "pentru" și 56 "împotrivă".

Foto: Laura Moagher (Facebook)

Back To Top