Categorie: Politic
Sigla_pnlScandalul din rândul liberalilor prahoveni continuă. Dacă aseară, Adrian Semcu a anunţat, în sediul PNL Prahova, că s-a răzgândit în privinţa demisiei din fruntea organizaţiei judeţene, contestatarii acestuia îl susţin, în continuare, pe interimarul aflat, de ieri, în fruntea organizaţiei.

În momentul de faţă, cele două grupări din PNL Prahova luptă pentru a controla organizaţia, sediul din Str. Kogălniceanu fiind asumat, în acest moment, de două conduceri paralele. Adrian Semcu este susţinut de senatorul Teodor Meleşcanu care a declarat, ieri, că statutul PNL îi permite lui Adrian Semcu să îşi păstreze funcţia, după ce s-a răzgândit în privinţa demisiei.
În acelaşi timp, pe fluxul redacţiilor a sosit un comunicat asumat de Biroul Politic Teritorial Judeţean Prahova al PNL, care îl atacă pe Semcu, susţinând caracterul statutar al şedinţei în care acesta îşi anunţase, iniţial, demisia. Totodată, Semcu este acuzat de manevre în interes personal făcut în spatele săgeţii liberale şi de pactizare cu Partidul Democrat Liberal. Iată comunicatul de presă trimis de „puciştii" anti-Semcu.

Luni, 12 decembrie a.c., Biroul Politic Teritorial Judeţean Prahova al P.N.L., întrunit în şedinţă extraordinară, a desemnat preşedintele care va asigura interimatul la conducerea filialei până pe 19 decembrie, data întrunirii Consiliului Naţional Executiv.

Alegerea s-a făcut prin vot secret, în condiţiile prevăzute de art.98(4) al Statutului.

Iniţial, şi-au depus candidaturile domnii Constantin Săseanu, care, ulterior, s-a retras, şi Virgil Guran, vicepreşedinte cu probleme organizatorice, care a obţinut 19 dintre voturile celor 21 prezenţi.

Partidul Naţional Liberal a fost întotdeauna o tribună deschisă pentru toţi membrii săi de bună- credinţă!

Vă asigurăm că va rămâne astfel şi în continuare, mai ales în situaţii ca cea de acum, când PNL trebuie să fie în fruntea luptei duse de forţele democratice ale României pentru înfrângerea partidului- stat PD şi nu în sprijinul acestuia!
Dezavuăm orice iniţiativă contrară celor stabilite, statutar, în şedinţele din 9 şi 12 decembrie şi orice declaraţie denigratoare făcută la adresa liderilor liberali, considerând că acestea nu au alt scop decât destabilizarea PNL şi consolidarea poziţiei adversarilor noştri politici.
A trecut vremea intoxicărilor şi a manevrelor de culise în interes personal, făcute în spatele Săgeţii Liberale!
Este un moment istoric pentru PNL Prahova, pe care nu avem voie să îl ratăm sau compromitem!
Dacă ne dorim alegeri drepte şi libere pentru România, să organizăm, mai întâi, statutar, alegeri drepte şi libere pentru PNL Prahova!

Biroul de Presă PNL Prahova"

Back To Top