Categorie: Politic
roberta_anastase2Invitată în cadrul unei emisiuni la postul Realitatea TV, Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor a criticat discursurile liderilor Opoziţiei legate de bugetul anului 2012, catalogându-le drept „fără substanţă" şi „scrise pe genunchi".
Anastase nu a uitat să îl atace şi pe Victor Ponta, preşedintele PSD, declarând că liderul social-democrat „nu a înţeles nimic" din demersurile României la Bruxelles.

„Din discursul său, Victor Ponta nu a înţeles nimic. Drama noastră este că există lideri care nu înţeleg nimic. Dânsul nu a înţeles ce s-a întâmplat la Bruxelles. În anii trecuţi discursurile erau mai bine pregătite. Liderii opoziţiei nu au avut substanţă, au venit cu discursuri de acum două săptămâni", a declarat Anastase.
Preşedintele Camerei Deputaţilor a făcut un apel la liderii opoziţiei, pentru a susţine proiectul de buget, declarând că în acest moment este nevoie de unirea tuturor forţelor. „Avem nevoie de opoziţie. Trebuie păstrat echilibrul economic indiferent de evoluţiile pe plan internaţional", a spus Anastase.
Presedintele Camerei Deputatilor a mai declarat că va depune toate eforturile pentru ca investiţiile realizate din bani publici în anul 2012 să fie unele transparente. „Am să le solicit public colegilor lista cu investiţii, astfel încât investiţiile să fie public asumate pentru a se vedea unde se duc investiţiile".
„Turismul şi investiţiile în infrastructură aduc dezvoltare", a mai declarat Anastase la Realitatea TV.

Back To Top