Categorie: Politic
semcu_pnl„A fost un puci pentru un singur scop: accesul la ciolan", a susţinut Adrian Semcu într-o conferinţă de presă organizată ieri în sediul PNL Ploieşti. Liderul liberal susţine că a ales locaţia organizaţiei municipale Ploieşti, pentru că la judeţ nu mai are acces.

Preşedintele PNL Prahova a trimis o scrisoare către toţi liberalii prin care doreşte să explice situaţia de la nivelul organizaţiei judeţene. „Beneficiind de complicitatea unor personaje mărunte, fără trecut şi viitor în Partidul Naţional Liberal, care, printr-un accident, au ajuns în conducerea secretariatului general al partidului de la Bucureşti, şi profitând de naivitatea unor colegi mai puţin experimentaţi şi înţelepţi, aceşti oameni au organizat un puci prin care au încercat să preia controlul asupra filialei noastre.

Miza acestui puci nu are nici o legătură nici cu interesul Partidului Naţional Liberal, nici cu interesul sutelor de mii de prahoveni care susţin Partidul Naţional Liberal. Scopul acestui puci este unul singur – accesul cu orice preţ la ceea ce oamenii oneşti din această ţară numesc ciolan, adică împărţirea resursei publice după bunul plac al factorului politic", se arată în scrisoarea către liberali semnată de Semcu.

Prin intermediul aceluiaşi document, liderul PNL solicită organizarea de alegeri interne pentru funcţia de preşedinte al PNL Prahova, în cadrul unei conferinţe judeţene, în termenul statutar de trei luni.

„Le cer puciştilor să cădem de acord asupra acestei soluţii, indiferent de verdictul care va fi dat la Consiliul Naţional Executiv al PNL. Le garantez public că, şi în situaţia firească, în care forurile superioare ale partidului vor considera valabilă retragerea demisiei mele, sunt de acord să mă supun votului vostru, cei care reprezentaţi cu adevărat Partidul Naţional Liberal", se mai arată în scrisoare.

Back To Top