Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

A picat Ludovic I. Urmează Ludovic II? Parlamentul a adoptat astăzi moţiunea de cenzură împotriva Executivului, aceasta strângând 261 de voturi favorabile, cu 21 mai multe decât cele cu care fusese instalat în funcţie cabinetul Orban. Oficial, premierul şi miniştrii rămân pe funcţii ca interimari cu puteri reduse până când un nou guvern va fi acceptat de Parlament. Klaus Iohannis anunţase mai demult că propunerea sa de prim-ministru va fi tot Ludovic Orban, iar mulţi analişti spun că liberalii ar încerca să forţeze organizarea de alegeri parlamentare anticipate, cu aproximativ jumătate de an înaintea celor la termen.

 

Secretarul Camerei Deputaților, Olguța Vasilescu, a anunțat rezultatul votului pe moțiunea de cenzură. Au fost prezenți 423 de parlamentari, fiind exprimate 400 de voturi. Dintre acestea, s-au înregistrat 261 de voturi „pentru” moțiunea de cenzură și 139 de voturi „contra”, prin urmare Guvernul Orban a fost demis, informează Digi24, care notează că nu au fost voturi anulate și nici abțineri. În urmă cu trei luni, Guvernul Orban fusese învestit cu 240 de voturi.

După demiterea Guvernului Orban prin adoptarea moțiunii de cenzură, miercuri, proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin este automat respins și nu mai poate fi promovat prin ordonanță de urgență, deoarece guvernul care rămâne interimar în funcție nu mai poate adopta decât acte administrative.

Pe acelaşi subiect: 

Pasul următor este ca președintele Klaus Iohannis să convoace consultări cu partidele la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui nou prim-ministru care să formeze un alt govern, mai notează sursa citată.

Back To Top