Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Fostul primar Andrei Volosevici vine cu o propunere pentru administraţia ploieşteană, sugerându-le actualilor factori de decizie ca pe lângă proiectele grandioase - multe aflate la stadiul de anunţ - să se concentreze pe micile detalii care ţin de normalitate într-un oraş decent, precum curăţenia, dezinsecţia sau îngrijirea spaţiilor verzi înainte de redeschiderea lor.

„Dinamica s-a schimbat peste tot în lume în ultimele trei luni și România a avut de dat un test greu. A trebuit să ne adaptăm, temporar, unui nou stil de viață, cu restricții absolut necesare pentru ca sănătatea noastră și a celor dragi nouă să nu fie pusă în pericol. În tot acest context, ploieștenii au dovedit, în majoritatea lor, un comportament responsabil și echilibrat, respectând restricțiile impuse de pandemie, comportament confirmat de numarul mic de cazuri de infectare cu noul coronavirus din Ploiești. Pe lângă faptul că trebuie să menținem, deocamdată , sper că nu pentru mult timp, anumite reguli de distanțare socială, consider că nu ar fi rău ca cei care sunt factori decidenți în administrația publică locală să încerce să îi răsplătească mai mult pe ploieșteni pentru comportamentul civic pe care îl au”, a afirmat Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploieşti la viitoarele alegeri locale din acest an.

„Ne-am obișnuit să le vorbim ploieștenilor despre proiecte grandioase, prea puține din ele concretizându-se, dar am uitat de chestiuni care țin de normalitate. Să avem curățenie în oraș, să ne asigurăm că sunt schimbate becurile atunci cand nu funcționează, să fie șterse statuile din centrul orașului, măzgălite de aproape doi ani, să plantăm flori în oraș, sau să ne îngrijim că avem trasate linii drepte pe carosabil, acestea sunt demersuri de bun simț. Pe 15 mai vor fi redeschise parcurile, iar în momentul acesta vegetația depășește, în unele din aceste locații, înălțimea unui copil, ca să nu mai vorbim despre activitatea de dezinsectie, absolut necesară. Cu asta trebuie să începem dacă vrem să facem Ploieștiul bine!”, a concluzionat Volosevici.

Back To Top