Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Primăria Ploieşti, prin intermediul Serviciului Public Finanţe Locale, a câştigat un proces cu societatea Telekom în urma căruia are de încasat aproximativ 81 milioane lei. Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Local a fost propus un proiect de hotărâre pentru eşalonarea acestei datorii, urmând ca 35 milioane de lei să ajungă la bugetul local până la sfârşitul acestei luni, iar diferenţa să fie plătită în tranşe egale pe parcursul a 24 de luni.

 

PNL Ploieşti a transmis astăzi un comunicat de presă în care face apel la consilierii celorlalte formaţiuni pentru a sprijini proiectul de eşalonare. "Proiectul de Hotarare pentru aprobarea esalonarii pe durata  celor 24 de luni va fi supus votului in Sedinta Extraordinara a Consiliului Local din data de 08.05.2020. Grupul consilierilor locali PNL Ploiesti a decis sa sustina acest proiect in masura in care acesta va avea vizele de legalitate si a Directiei Economice, care sunt atribute exclusive ale executivului", se arată în comunicatul PNL Ploieşti.

"Apreciem ca acceptarea reesalonarii este posibila in baza HCL 131/2016 si ar reprezenta o «gura de oxigen» pentru bugetul local care, altfel, se va afla intr-un mare impas in a plati pana la sfarsitul anului cheltuielile datorate pentru asigurarea serviciilor publice (salubritate, DDD, iluminat, termie , transport in comun, etc.) si investitii", mai transmit liberalii ploieşteni.

      

 

 

Back To Top