Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deşi încă din martie ni se promisese un aparat de testare rapidă pentru COVID-19 la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, suntem la două luni distanţă, mai e puţin şi ieşim din starea de urgenţă şi în unitatea medicală nu se fac astfel de teste. Fostul primar Andrei Volosevici, viitorul candidat al PNL pentru Primărie, a luat atitudine, solicitându-le lămuriri reprezentanţilor spitalului şi administraţiei locale.

 

"Ca la Ploiești!
Pe data de 16 martie 2020, în România a fost decretată stare de urgență pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 pe teritoriul țării noastre.
Pe 24 martie a fost aprobată Hotărârea de Consiliu Local prin care s-a alocat suma de 400 mii lei pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR, pentru depistarea noului coronavirus.
Pe 6 aprilie eram anunțați ca la Spitalul de Pediatrie există procedura în derulare pentru achiziționarea unui aparat Real-Time PCR.
MÂINE, 15 mai 2020, vom ieși din starea de urgență, iar la Spitalul de Pediatrie Ploiești nu se fac teste pentru depistarea SARS-COV-2.
Rușine!", a scris Andrei Volosevici pe pagina oficială de Facebook.

"Vă simțiți bine, domnule director al Spitalului de Pediatrie? Dar dumneavoastră, stimați membri ai Consiliului de administrație? În rest, la nivel declarativ, toți decidenții din administrația locală ploieșteană s-au spetit pentru protejarea sănătății noastre...", se mai arată în mesajul publicat de candidatul PNL la Primăria Ploieşti.

Back To Top