Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu i-a adresat joi o interpelare ministrului Economiei şi Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, solicitându-i să precizeze public măsurile care vor fi luate de Executiv pentru sectorul dedicat hotelurilor şi alimentaţiei publice.

 

"Întreprinzătorii prahoveni din domeniul restaurantelor și hotelurilor sunt din ce în ce mai îngrijorați de viitorul pe care îl rezervă afacerilor lor măsurile anti-Covid. Dat fiind faptul că Horeca este unul dintre domeniile-cheie ale economiei județului nostru, cred că ministrul Economiei trebuie să răspundă prompt întrebării pe care i-am adresat-o potrivit Constituției", a declarat Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, într-o postare publicată astăzi pe pagina sa de Facebook.

În adresa oficială transmisă către Ministerul Economiei, deputatul avertizează că, în lipsa unor măsuri economice, există riscul ca multe societăţi din acest sector de activitate să ajungă în faliment.

Back To Top