Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
MONICA-MACOVEI_1Monica Macovei a publicat pe propriul blog informaţii legate de două decizii ale Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) în care instituţia a declarat inadmisibile pe 6 decembrie cererile făcute de doi reclamanţi români care s-au adresat Curţii împotriva tăierilor salariale ale bugetarilor cu 25%, invocând articolul 1, referitor la protecţia proprietăţii, din Protocolul Adiţional nr. 1 la Convenţia Europeana a Drepturilor Omului.

Europarlamentarul spune că CEDO, prin deciziile date, infirmă existenţa unui principiu al „drepturilor câştigate", invocate „mincinos" în dezbaterea publică de opoziţie.
Iată declaraţia eurodeputatului român.
„Prin aceasta decizie, CEDO a confirmat hotărârea Curţii de Apel din Timişoara (care a respins acţiunile reclamanţilor) şi a constat că, prin reducerile salariale, statul român nu a încălcat drepturile omului şi că nu există vreun drept statuat de Convenţie de a primi o anumită sumă de bani ca salariu. Sunt amintite, de altfel, alte două decizii CEDO în care se precizează că:
1. "Conventia nu confera dreptul de a continua sa primesti un salariu într-un anume cuantum [...]" (cauza Vilho Eskelinen c. Finlandei din 19.04.2007)

2. "[...] este la latitudinea statului sa determine ce sume vor fi platite angajatilor sai din bugetul de stat. Statul poate introduce, suspenda sau anula plata unor asemenea sporuri, facând modificarile legislative necesare....politica salariala a personalului bugetar este atributul exclusiv al statului, cuantumul drepturilor de natura salariala fiind indisolubil legat de nivelul resurselor bugetului din care acestea se achita, iar statul, prin legislativul sau, dispune de o larga latitudine, prin prisma Conventiei, de a stabili politica economica si sociala a tarii" (cauza Kechko c. Ucrainei din 8.11.2005)

Decizia CEDO arată clar că nu există un principiu al "drepturilor câştigate" care a fost atât de des şi mincinos invocat în dezbaterea publică de la noi, în special de reprezentanţii opoziţiei şi lideri sindicali. Nu există un astfel de principiu (în niciun caz în domeniul drepturilor salariale). Expresia "drepturi câştigate" a fost lansată acum câţiva ani de foştii membri ai CSM, atunci când, în magistratură, a început furia acordării de sporuri, unii altora, prin hotărâri judecătoreşti.
Ne amintim că USL, prin reprezentanţi ca Năstase sau Athanasiu, afirma în 2010 că aceste reduceri încalcă drepturile omului şi ameninţă cu sesizarea la CEDO.

Prin neştiinţă sau minciună, aceşti politicieni au creat, în mod iresponsabil, speranţe false românilor şi i-au provocat într-un context sensibil care presupune măsuri dureroase, însă necesare.
Felicitări majorităţii judecătorilor români care, prin deciziile luate, au arătat că ştiu şi înţeleg prevederile Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, că respectă separaţia puterilor şi faptul că doar guvernul stabileşte politica bugetară şi salarială".
Back To Top