Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Argumentând că hotelurile şi restaurantele au fost cele mai afectate de pandemie, reprezentanţii PSD în Consiliul Local Ploieşti anunţă că vor susţine un proiect de hotărâre care să aducă scutiri pentru firmele care deţin terase.

 

Într-un comunicat de presă transmis joi, grupul consilierilor PSD le solicită "colegilor din Consiliul Local Ploieşti şi domnului  primar  Adrian Dobre  să accepte iniţierea de urgenţă a unui proiect de hotărâre prin care chiriile plătite pentru terasele amplasate pe teritoriul municipiului să fie diminuate până la finalul acestui an".

"Starea de alertă şi măsurile de distanţare socială impuse prin deciziile Guvernului României  duc la diminuarea drastică a veniturilor investitorilor din domeniul alimentaţiei publice. Consilierii  locali PSD nu pot rămâne orbi la faptul că domeniul Horeca este în acest moment cea mai afectată ramură a economiei naţionale şi vrem să venim în sprijinul patronilor care nu vor putea deschide, încă, restaurantele la întreaga capacitate şi vor fi nevoiţi să reducă locurile de pe terasele de întâmpinare pentru a respecta regulile de distanţare socială şi de diminuare a riscului de răspândire a COVID-19. Trebuie să fim responsabili şi să venim în sprijinul celor care îşi desfăşoară afacerile în acest domeniu în municipiul Ploieşti, pentru a demonstra că ne pasă şi că suntem în stare să elaborăm măsuri menite să ajute atât investitorii, cât şi angajaţii firmelor din acest domeniu. Trecem printr-o perioadă dificilă, în care trebuie să dovedim responsabilitate şi să înţelegem problemele financiare şi sociale cu care se confruntă firmele care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul  municipiului Ploieşti", se arată în comunicatul PSD Ploieşti.

Back To Top