Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a punctat, într-o postare pe Facebook, împlinirea a 30 de ani de la primele alegeri libere în România, despre ce au însemnat ele atunci, într-o duminică de mai a anului 1990, și despre cum sunt privite astăzi, dar mai ales despre ce au învățat sau nu românii în mai bine de un sfert de veac, cât a trecut de atunci.

 

"Acum trei decenii, tot într-un 20 mai, aveau loc primele alegeri libere din România, în Duminica Orbului. Și, orbi am fost! Cu stampilele oarbe, cu mințile chioare și cu ochii încețoșați, boborul mințit cu televizorul a hotărât majoritar, vreo 87%, că urmașii partidului comunist, reuniți în Frontul Salvării Naționale, precum și urmașii urmașilor lor de prin securitate, comerț exterior și nomenclatură, merită să conducă destinele țării până în zilele noastre și până la sfârșitul zilelor lor!

Ce punct 8 al proclamației de la Timișoara? Ce prevedere ca «legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate»?! Vă dați seama, primii 12 ani fără comuniști și odraslele lor în Parlament, Primării, Consilii Județene?! Adică până în 2002 să nu fi existat personaje precum Ion Iliescu, Adrian Năstase, Petre Roman ori securistul Ilie Merce?!

Ei, bine, tot în acea zi, în Piața Universității a avut loc și primul miting de după decembrie 1989, dar joaca de-a democrația s-a terminat repede, câteva luni mai târziu, sub bâtele minerilor, iar în locul ei au apărut celebrele panseluțe...", își amintește deputatul Dan Rădulescu.

Revenind la zilele noastre, "este foarte trist că, astăzi, generația tânără nu mai este interesată de toate chestiile astea, relativizează comunismul până în zona zâmbetului nostalgic, în timp ce micii iliești, romani, năstași, urmașii comuniștilor și securiștilor, au ajuns bugetari de lux, corporatiști de vază sau oameni de afaceri de succes. Din păcate, istoria are prostul obicei să se repete...", a mai comentat parlamentarul de Prahova, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: RFI via Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top