Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După Parlamentul a adoptat proiectul cu privire la instituirea stării de alertă, deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a atras atenția că această etapă nu marchează revenirea la normalitatea dinaintea crizei Covid-19.

 

Parlamentarul PNL a subliniat că trecerea de la starea de urgență la starea de alertă este un pas important și necesar pentru a începe relansarea acelor sectoare grav afectate de pandemie, dar a punctat, totodată, că după 15 mai fiecare cetățean trebuie să dea dovadă de responsabilitate, ca și autoritățile statului, respectiv operatorii privați.

”În aceste două luni cetățenii au dat dovadă de responsabilitate, respectând restricțiile impuse de autorități. Le mulțumesc pentru acest sprijin enorm și îi asigur că, datorită efortului lor, România este astăzi într-o situație de echilibru în ceea ce privește răspândirea coronavirusului. Atrag însă atenția tuturor că instituirea stării de alertă nu echivalează cu întoarcerea la normalitatea pe care o știam înainte de pandemie. Și pe durata stării de alertă, responsabilitate exemplară manifestată în perioada stării de urgență trebuie să fie menținută. Sănătatea noastră, a tuturor, este cel mai important lucru în acest moment și din acest motiv îi rog atât pe prahoveni, cât și pe restul românilor să respecte restricțiile care vor intra în vigoare după data de 15 mai și să ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestui virus", a declarat deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă.

Acesta a avut un mesaj în special pentru prahoveni, locuitorii unui județ care nu a fost afectat grav de pandemie, cerându-le să respecte în continuare măsurile deprotecție, pentru ca situația să nu se schimbe de acum încolo. "Știu că în Prahova lucrurile sunt ținute sub control în acest moment, însă dacă nu vom avea grijă în continuare și nu vom respecta sfaturile autorităților, riscăm să avem o explozie a numărului cazurilor de COVID-19”, a transmis deputatul Răzvan Prișcă.

Back To Top