Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher este unul dintre cei cinci semnatari ai unui proiect de lege depus recent în Parlament, privind aprovizzionarea unităților de stat cu  produse alimentare din producție autohtonă.

 

Proiectul prezentat în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și înaintat la Senat la finalul lunii mai urmărește încurajării producerii și desfacerii de produse alimentare din producție națională. Printre altele, demersul legislativ se referă la înființarea de antrepozite regionale din care unitățile de stat (unități militare, spitale, unități de învățământ) să facă achiziții, alături, evident, și de alți consumatori zonali interesați.

"Acest proiect are ca scop susținerea fermierilor, procesatorilor și producătorilor din România, precum și asigurarea hranei pentru populație, în cantitățile și la calitatea necesare, prin asigurarea desfacerii produselor agricole românești, în primul rând prin toate structurile de stat care/ prin care se asigură consum colectiv (ca de exemplu unități militare, spitale, cantine sociale, unități de învățământ, penitenciare și altele asimiliate). Potrivit acestei legi, respectivele structuri vor achiziționa numai bunuri alimentare de producție internă, realizate exclusiv din materii prime românești, cu excepția situației obiective în care acestea nu le pot fi puse la dispoziție. (...) Apreciem că acest proiect de lege va contribui la ieșirea din criză și că stimularea consumului intern din producție proprie, crearea de locuri de muncă, stimularea investițiilor, cultivarea spiritului antreprenorial și creșterea competitivității agriculturii și industriei alimentare românești  și că vor avea efecte pe termen lung asupra sănătății economiei, dar și a populației", arată inițiatorii proiectului care poate fi consultat aici.

Back To Top