Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Sectorului 5 din Capitală, după ce a fost nevoit să renunţe la funcţia de primar în Sectorul 4 în urma tragediei din clubul Colectiv.

 

Lansarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone a avut loc într-un cadru restrâns și informal, pentru a respecta regulile distanțării sociale, pe  stradă neasfaltată, informează Digi24. „Pare ireal, așa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraș”, a transmis Piedone. 

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat de prima instanţă în "dosarul Colectiv” la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul în care 64 de tineri au murit în incendiu.

(Sursa: Antena 3)

Back To Top